Butlletí setmanal 24-05-2017

Aquesta setmana s’ha celebrat la quarta edició d’Espai Priorat. Un esdeveniment que ha reunit experts a nivell internacional per donar a conèixer i fer descobrir en primera persona  els vins, el terrer, les viles i els elaboradors que fan possibles els vins de la DOQ Priorat.

Entre els assistents hi ha sommeliers i responsables de compra de vins d’alguns dels millors establiments hotelers i de restauració, així com també premsa especialitzada, de països com els Estats Units, Canadà, Mèxic, Xile, la Xina i Hong Kong, Corea del Sud, Japó, l’Índia, Singapur, Taiwan, Austràlia, Rússia, Noruega i Suïssa.

El president de la DOQ Priorat, Salustià Álvarez, valora molt positivament aquesta iniciativa. En declaracions a Ràdio Falset, Álvarez destacava els tres motius pels quals Espai Priorat és un esdeveniment important en la internacionalització dels vins del Priorat. “Per una banda, cada vegada hi ha més interès per assistir-hi”, destaca, i afegeix que els participants “queden molt sorpresos del nostre territori malgrat haver-ne sentit a parlar abans”. Finalment, apunta que els participants d’Espai Priorat “són uns grans comunicadors que provoquen que es parli dels nostres vins a la seva terra”.

Espai Priorat està organitzat per la DOQ Priorat, conjuntament amb els 44 cellers participants i amb el suport del programa d’internacionalització de la Unió Europea i l’INCAVI.

*Foto: www.espaipriorat.org

home1a

Aquesta setmana ha tingut lloc la 32a edició de la roda de teatre del Priorat. Fins a 10 escoles de la comarca van representar, des de dimarts i fins dijous, les obres realitzades pels mateixos mestres i alumnes.  Més de 500 nens i nenes, entre actors i espectadors han omplert el teatre l’Artesana de Falset per participar en aquesta tradicional activitat, que cada any se celebra a la comarca.

La Roda de Teatre està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Priorat juntament amb les escoles participants i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, el Consell Comarcal del Priorat i la Diputació de Tarragona.

rodadetetatre

L’oficina de Correus de Falset s’ha vist obligada a tancar de forma provisional degut a l’esfondrament que va patir l’immoble on es troba ubicada, al carrer de Baix. Segons Correus, el servei de repartiment es continuarà fent amb total normalitat a la població. Malgrat això, els serveis que es realitzaven a l’oficina es duran a terme a l’oficina de correus de Móra d’Ebre. Per qualsevol inconvenient, Correus informa que us poseu en contacte amb l’oficina de Móra al telèfon 977400236.

feed-image Subscriu-te al canal de notícies de Ràdio Falset
Publicitat