Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

El Falset veu com el líder, la Canonja, s’escapa després de sortir escaldat del cam de l’Escuela San Pedro y San Pablo per 4-0. Ara els falsetans continuen segons però a 7 punts del líder. El Porrera, per la seva banda, també va perdre 4-1 al camp de la Selva del Camp.

Derrota del juvenil del Falset per 0-2 en la visita al Nou Domènech Aragonès de la Floresta. Els falsetans cauen a la vuitena posició amb 23 punts.

En futbol sala, el Priorat Nord tampoc aixeca cap ja que va perdre 3-4 davant del Pax Tarragona i es manté com a cuer de la classificació. Finalment, el Capçanes també va sumar una derrota contra el Roquetes Bar Sancho (4-7). Els capçanencs són ara setens a la classificació amb 15 punts.

Aquesta són els resultats esportius dels equips prioratins:

Tercera Catalana ( Grup 2)

Escuela San Pedro San Pablo 4 : 0 Falset Esportiu

La Selva del Camp 4 : 1 Unió Esportiva Porrera

Primera Divisió Juvenil (Grup 10)

Falset Esportiu 0 : 2 La Floresta

Primera Catalana Futbol Sala (Grup 6)

Priorat Nord 3 :  4 Pax Tarragona

Segona Catalana Futbol Sala (Grup 7)

Capçanes 4 : 7 Roquetes Bar Sancho

Publicitat