Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

El passat dissabte va tenir lloc a la seu del Parc Natural del Montsant, a la Morera de Montsant, la jornada El turisme sostenible i els pobles del Priorat. Una mirada en clau local. Tot i no ser la primera vegada que es du a terme una jornada d’aquest tipus, si que és la primera en que aquesta iniciativa sorgeix del sector privat.  En concret, l’acte va ser organitzat pel Celler Joan Ametller, el restaurant l’Únic i l’agrobotiga l’Abadia de la Morera de Montsant.

En declaracions a Ràdio Falset, el cap de comunicació del celler Joan Ametller, Sergi Méndez, va explicar que el principal motiu que ha portat a l’organització de la jornada és “saber quins son els reptes i les oportunitats que es generen per als emprenedors, els negocis i les empreses de la comarca amb l’assumpció d’aquest model de turisme sostenible”. Segons Méndez, “parlem molt de sostenibilitat però és un concepte que poc quedar molt buit si no li donem contingut”.  Així mateix, afegeix que “a vegades, a les empreses també ens costa molt saber quines línies i camins s’estan marcant des de les administracions”.

La jornada matinal va comptar amb la presència d’Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i de diversos representants dels àmbits del Turisme i la Sostenibilitat. A la tarda, es va projectar el documental Priorat de David Fernández de Castro i després va tenir lloc una taula rodona amb persones vinculades al món del turisme del Priorat com són Sara Pérez de Mas Martinet Viticultors, , Enric Calvo, de PIMEC Priorat,  Isabel Vilà, de Priorat Enoturisme i Joan Vaqué, de l’Associació Prioritat. 

C4Zu930WEAEub8F

Publicitat