L'informatiu cap de setmana 13-01-2018

La candidatura del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO com a paisatge cultural agrícola de muntanya mediterrània segueix endavant i el proper dijous 23 de febrer és presentarà a Madrid davant del Grupo de Trabajo sobre Patrmonio Mundial, òrgan que depèn del Ministeri de Cultura.

Aquest grup serà l’encarregat de fer l’avaluació técnica de la candidatura, la qual tindrà en compte el Consejo de Patrimonio Histórico el 9 de març, dia en que s’han d’escollir les candidatures de l’Estat espanyol que optaran a reconeixement de la UNESCO l’any 2018.

La candidatura del Priorat és l’única que el Departament de Cultura de la Generalitat, presidit pel conseller Santi Vila, envia enguany al Consejo de Patrimonio Histórico. Precisament, aquest divendres el conceller visitarà el Priorat.

Aquests darrers mesos els impulsors de la candidatura (associació Prioritat, Consell Comarcal del Priorat i Diputació de Tarragona) han treballat intensament en l’elaboració del Dossier definitiu de la candidatura, que recull els valors que la fonamenten, i en el Pla de Gestió, que estableix les estratègies, accions i formes de governança per gestionar el paisatge cultural i preservar-ne els seus valors.

LOGO PAISATGE CANDIDATURA 2015LR

Publicitat