Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha visitat aquest divendres les darreres obres de restauració i adequació que s’han fet a la Cartoixa d’Escaladei. En concret s’han rehabilitat, per tal d’obrir al públic, diversos espais de la cel·la C, com és el cas de l’hort o el mirador i s’han adequat els accessos al monument per millorar l’experiència de la visita. Així mateix, s’han redactat els projectes de rehabilitació i museïtzació del claustre major i del nou espai d’acollida del monument.

Les obres de la Cartoixa han tingut un cost de 534.077 euros i s’han emmarcat en el programa Patrimoni en Acció del Departament de Cultura de la Generalitat i l’Obra Social “La Caixa”.  Aquests treballs de millora, a més, formen part del conjunt d’actuacions previstes en el pla director del monument que el Departament de Cultura va redactar l’any 2007 coincidint amb l’impuls de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Per al 2017, estan previstes la culminació de la redacció del projecte del nou espai d’acollida i espai D.O.Q. Pirorat; la restauració de la façana del sagrari de l’església, que durà a terme el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, així com les obres de restauració i museïtzació del claustre major.

santivila

Publicitat