L'informatiu cap de setmana 17-03-2018

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del  Priorat ha celebrat avui, 8 de març, el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una tertúlia amb dones de la comarca procedents de diversos sectors.. A més a més, també s’aprofitarà per presentar el Pla d’Igualtat del Consell Comarcal del Priorat.

Entre les persones que  han participat a la tertúlia, que podeu escoltar en el reproductor - a al part superior d'aquesta notícia-,  hi han participat Meritxell Cardona, consellera comarcal i regidora de l’Ajuntament de Cornudella, Montse Bartolomé, directora de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset i Magda Blasco, directora de l’Institut Priorat. El debat ha estat moderat per la tècnica del SIAD del Consell Comarcal, Fanny Frigola.

En la tertúlia s'han tractat temes com la conciliació laboral i familiar de les dones, la coresponsabilitat en les tasques domèstiques entre homes i dones, les desigualtats salarials, el feminisme o com afecten les diverses problemàtiques d’igualtat a la joventut. 

especial dona

Publicitat