Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del  Priorat ha celebrat avui, 8 de març, el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una tertúlia amb dones de la comarca procedents de diversos sectors.. A més a més, també s’aprofitarà per presentar el Pla d’Igualtat del Consell Comarcal del Priorat.

Entre les persones que  han participat a la tertúlia, que podeu escoltar en el reproductor - a al part superior d'aquesta notícia-,  hi han participat Meritxell Cardona, consellera comarcal i regidora de l’Ajuntament de Cornudella, Montse Bartolomé, directora de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset i Magda Blasco, directora de l’Institut Priorat. El debat ha estat moderat per la tècnica del SIAD del Consell Comarcal, Fanny Frigola.

En la tertúlia s'han tractat temes com la conciliació laboral i familiar de les dones, la coresponsabilitat en les tasques domèstiques entre homes i dones, les desigualtats salarials, el feminisme o com afecten les diverses problemàtiques d’igualtat a la joventut. 

especial dona

Publicitat