Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

La biblioteca Salvador Estrem i Fa acull aquest divendres la presentació del conte ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’ de Quima Ricart i Antònia Bonell, en el marc de la campanya ‘Biblioteques amb DO’ que aquest mes de maig arriba a la biblioteca falsetana.

L’acte comptarà amb la intervenció de les dues autores d’aquest llibre il·lustrat que explica el món de la vinya i el vi al públic infantil i en acabar, el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i Miquel Rius, de l’assessoria vitivinícola Rius & Rius, lliuraran un exemplar del conte a totes les escoles de la comarca.

També dins del cicle “Biblioteques amb DO”, aquest diumenge s’ha programat una sortida pels “camins del vi”, en concret  per Gratallops, i una trobada del club de lectura amb tast de vins inclòs. 

Les hores de la vinya gran

 

Publicitat