Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

El passat  7 de juny a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset va tenir lloc  l’acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua del Servei Comarcal de Català del Priorat (SCC), que forma part del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).

A la cloenda hi van intervenir els alumnes dels cursos presencials que ara acaben, el Bàsic 2  i l’S3. Uns i altres van explicar en primera persones les seves curioses i variadíssimes autobiografies lingüístiques, des de la persona que va néixer a Indonèsia fins als nascuts a Falset mateix.

En declaracions a Ràdio Falset, la directora del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, Anna Saperas, explicava que "enguany han tingut molt d'èxit ja que s'hi han impartir quatre cursos presencials, amb 56 persones matriculades, i s'han pogut realitzar els cursos a distància del Parla.cat".

L'acte va comptar amb les intervencions, també, del President i el Vicepresident del Consell Comarcal, Joan Carles Garcia i Jordi Sabaté, i de la tècnica del Servei de Català del Priorat, Rosalia Vernet.

WhatsApp Image 2017 06 12 at 18.30.45

Publicitat