Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

El passat  7 de juny a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset va tenir lloc  l’acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua del Servei Comarcal de Català del Priorat (SCC), que forma part del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).

A la cloenda hi van intervenir els alumnes dels cursos presencials que ara acaben, el Bàsic 2  i l’S3. Uns i altres van explicar en primera persones les seves curioses i variadíssimes autobiografies lingüístiques, des de la persona que va néixer a Indonèsia fins als nascuts a Falset mateix.

En declaracions a Ràdio Falset, la directora del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, Anna Saperas, explicava que "enguany han tingut molt d'èxit ja que s'hi han impartir quatre cursos presencials, amb 56 persones matriculades, i s'han pogut realitzar els cursos a distància del Parla.cat".

L'acte va comptar amb les intervencions, també, del President i el Vicepresident del Consell Comarcal, Joan Carles Garcia i Jordi Sabaté, i de la tècnica del Servei de Català del Priorat, Rosalia Vernet.

WhatsApp Image 2017 06 12 at 18.30.45

Publicitat