Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha dut a terme aquesta setmana una inspecció periòdica per avaluar l’estat de la presa del pantà de Siurana. Aquests treballs s’emmarquen dins les activitats planificades per l’agència per vigilar i vetllar per la seguretat i operativitat de les diverses infraestructures de control i regulació que hi ha al territori per al control de cabals, per a la regulació de les reserves d’aigua i per a la laminació d’avingudes.
 
La inspecció efectuada a la presa de Siurana s’ha centrat en comprovar el correcte funcionament del desguàs de fons, l’estat del formigó i l’estanqueitat de diverses vàlvules. Paral·lelament, també s’ha avaluat l’estat de l’obra civil i de les juntes de blocs, així com també el camí perimetral de l’embassament i el contacte de la presa amb el terreny.
Publicitat