Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha dut a terme aquesta setmana una inspecció periòdica per avaluar l’estat de la presa del pantà de Siurana. Aquests treballs s’emmarquen dins les activitats planificades per l’agència per vigilar i vetllar per la seguretat i operativitat de les diverses infraestructures de control i regulació que hi ha al territori per al control de cabals, per a la regulació de les reserves d’aigua i per a la laminació d’avingudes.
 
La inspecció efectuada a la presa de Siurana s’ha centrat en comprovar el correcte funcionament del desguàs de fons, l’estat del formigó i l’estanqueitat de diverses vàlvules. Paral·lelament, també s’ha avaluat l’estat de l’obra civil i de les juntes de blocs, així com també el camí perimetral de l’embassament i el contacte de la presa amb el terreny.
Publicitat