Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

L'aturada de país del 3 d'octubre continua, i aquest dimarts a la tarda, una nova concentració en contra de la repressió de l’Estat ha reunit a Falset una multitud, que a més a més, aquesta vegada ha estat protagonitzada pels pagesos de la comarca.  Una quarantena de tractors han col·lapsat el centre de Falset fins a la plaça de la Quartera. També, els bombers s’han sumat a la marxa lenta pel centre de la capital del Priorat.

Enfilats, com no podia ser d’altra manera, dalt d’un tractor han intervingut en l’acte l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, el president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté i el diputat de Junts pel Sí, Carles Prats. Prats ha assegurat que el Parlament complirà amb el mandat sorgit del referèndum del passat diumenge i que, per tant, proclamaran la independència “en els pròximes hores o dies”.

Des d’Unió de Pagesos, Joan Carles Vicente, ha condemnat les agressions del passat diumenge, però a l’hora ha avisat que estan “preparats” i que “la pagesia estarà al costat de les lleis i del Parlament de Catalunya”.

L’acte ha finalitzat amb la lectura del manifest per part de la viticultora Sara Pérez, un minut de silenci en condemna de les agressions de la Policia Nacional i de la Guardia Civil i el cant dels segadors, entonat per tota la plaça.

WhatsApp Image 2017 10 03 at 19.45.34

Publicitat