Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

Èxit dels vins de les DOQ Priorat i DO Montsant en els premis Vinaris 2017, que es van entregar el passat cap de setmana i que han reconegut diversos vins elaborats a la nostra comarca. És el cas de Bancal del Bosc 2016 de Vinyes Domènech que es va emportar el Vinari d’Or al Millor Blanc Jove o del Mussefres Blanc 2016 de la Cooperativa Agrícola de La Serra d’Almos que es va adjudicar el Vinari de bronze en la mateixa categoría.

En la categoría de blancs de criança, el Joan Giné Blanc 2015 de Buil & Giné va ser premiat amb el Vinari d’Or mentre que en la categoría de vins rosats el Vinari d'Or també va ser per a un Montsant, el Coca Fitó Rosa, del celler Coca i Fitó.

També hi va haver premi per als vins prioratins en la categoría de vins negres criança. El Com Gat i Gos 2014 de Cellers Baronia del Montsant es va adjudicar el Vinari d’Or en aquesta categoría, mentre que el Cap de Ruc Criança 2013 del celler Ronadelles es va emportar un Vinari de Plata i el Clos Mustardó Negre 2012 del Celler Joan Ametller un dels vinaris de bronze.

Finalment, en la categoría de vins de guarda, Roca Roja 2014, del celler Marco Abella de Porrera, va ser reconegut amb el Vinari de Plata mentre que el Mas Mallola, del mateix celler, el Perajh Habib del Celler de Capçanes i el Destí 2014 de Merum Prioratí van rebre el vinari de bronze.

L’edició 2017 dels Premis Vinari ha aconseguit la participació́ de 870 referències de 235 cellers, emparats en alguna de les dotze denominacions d'origen de Catalunya.

Publicitat