Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

El Falset Esportiu va arrencar un empat a 3 gols del camp del Salou en la passada jornada gràcies als gols de Xavi Lorente, Mustapha Amghar i Boujemaa Boukhabza. Amb aquest resultat els falsetans se situen novens a la classificació amb 7 punts. La Unió esportiva Porrera, per la seva banda, també va empatar, en aquest cas a 2 gols, en la seva visita a Mont-roig. Els gols Lluís Civit i Adrià Figueredo, van permetre als porrerans sumar un punt que els deixa com a dotzens classificats, també amb 7 punts.

Pel que fa al juvenil del Falset, els nois de la capital del Priorat, es van imposar per 3 a 2 al Pare Manyanet de Reus gràcies als gols d’Albert Terreu, Albert Folch i Roman Grygoryv. Amb la victòria, els falsetans sumen els tres primers punts de la temporada i se situen vuitens a la classificació.

En futbol sala, la temporada per als equips prioratins va arrencar de forma desigual. Al grup 6 de la Segona Catalana, el Priorat Nord es va imposar per 3 gols a 6 a la pista del Vila-Rodona i suma els primers tres punts de la temporada. Al grup 7, en canvi, el Capçanes va caure per 5 gols a 8 a casa davant del Futbol Sala Flix Cafè de Mari.

Publicitat