Informatiu cap de Setmana 04-08-2018

El Falset Esportiu va arrencar un empat a 3 gols del camp del Salou en la passada jornada gràcies als gols de Xavi Lorente, Mustapha Amghar i Boujemaa Boukhabza. Amb aquest resultat els falsetans se situen novens a la classificació amb 7 punts. La Unió esportiva Porrera, per la seva banda, també va empatar, en aquest cas a 2 gols, en la seva visita a Mont-roig. Els gols Lluís Civit i Adrià Figueredo, van permetre als porrerans sumar un punt que els deixa com a dotzens classificats, també amb 7 punts.

Pel que fa al juvenil del Falset, els nois de la capital del Priorat, es van imposar per 3 a 2 al Pare Manyanet de Reus gràcies als gols d’Albert Terreu, Albert Folch i Roman Grygoryv. Amb la victòria, els falsetans sumen els tres primers punts de la temporada i se situen vuitens a la classificació.

En futbol sala, la temporada per als equips prioratins va arrencar de forma desigual. Al grup 6 de la Segona Catalana, el Priorat Nord es va imposar per 3 gols a 6 a la pista del Vila-Rodona i suma els primers tres punts de la temporada. Al grup 7, en canvi, el Capçanes va caure per 5 gols a 8 a casa davant del Futbol Sala Flix Cafè de Mari.

Publicitat