Butlletí informatiu 14-11-2018

L’empresonament dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium, també ha provocat que Porrera hagi decidit anul·lar tots els actes de la Festa majors que s’havia de celebrar aquest cap de setmana. Segons l’alcalde, Jonàs Macip, la decisió es va prendre en una reunió de poble entre l’ajuntament, les entitats organitzadores i els veïns del municipi després de que s’haguessin vist obligats a suspendre diversos actes.

Macip explicava a Ràdio Falset que un dels actes més destacats de la Festa Major era l’agermanament amb el poble de Verges, vil·la natal de Lluís Llach. “L’empresonament dels membres del govern la setmana passada va fer que caiguessin  actes com el de l’agermanament o el Tasta Porrera, i vam decidir suspendre la Festa Major”.

Macip també explicar que a Porrera "no es podien quedar al marge" dels empresonaments dels membres del govern degut a la vinculació del conseller de territori Josep Rull amb el municipi. "Una persona del poble està empresonat i la seva família patint molt", sentenciava l'alcalde.

Foto: Ajuntament de Porrera

porrera

 

 

 

Publicitat