Butlletí informatiu 14-11-2018

El Celler del Masroig celebra el proper diumenge la setena edició de la festa del Vi Novell 2017, una celebració que vol posar en valor la tradició de la festa i, que a més, tal i com destacava a Ràdio Falset el seu president, Jordi Castellví, “és un any especial”, ja que coincideix amb el centenari del celler.

La festa començarà a les 11h amb l’actuació de Bandarra Street Orkestra, mentre que al migdia, la padrina, l’actriu Aina Clotet, farà el tradicional pregó i tot seguit espinjolarà la bóta del Vi Novell 2017. A quarts d’una, tots els assistents podran degustar el vi i, amb motiu del centenari, s’elaboraran unes tapes gastronòmiques especials a preus populars. Seguidament, hi haurà l’actuació de Repu & Gerins. La festa l’amenitzaran també els Bandarra Street Orkestra i continuarà amb un DJ pels qui encara vulguin gaudir de la jornada durant les primeres hores de la tarda.

Un dels secrets més ben guardats és sens dubte l’etiqueta del vi novell, que és creació de l’Estudi de disseny Atipus, es descobrirà el mateix dia de la presentació. Castellví manifestava que “des d’un principi vam creure en fer una etiqueta diferent, cada any, que acompanyés a un vi, que també es diferent”.

La festa del vi novell estava prevista pel dia 11 tot i que degut a la situació política que viu el país s'ha canviat al diumenge dia 12. Castellví defensava que "el sector cooperatiu té un projecte de país i no pot romandre aliè al que passa a Catalunya".

vi novell masroig

 

Publicitat