Butlletí informatiu 14-11-2018

Nou reconeixement  per als vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant en l’entrega de premis de la Guia de Catalunya 2018, que es va celebrar el passat dilluns al vespre a la sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona . El vi d’Altura Les Manyes 2014, elaborat pel celler Terroir al Límit, a la DOQ priorat, ha estat escollit com a Millor Vi Català i Millor Vi Negre de la 10a edició de l’entrega d’aquests premis amb una puntuació de 9,81 sobre 10.

Així mateix, també han estat reconeguts els vins de la DO Montsant,  De Calpino 2016, del celler Mas de l’Abundància com a millor vi blanc amb un 9,8, mentre que Mistela Molt Vella del Celler Masroig va guanyar el Premi La Guia 2018 al Millor Vi Dolç, amb un total de 9,74 punts. La Guia de Vins de Catalunya va ser creada fa 10 anys per Sílvia Naranjo i Jordi Alcover i enguany recull 1.500 referències de totes les denominacions d'origen catalanes i també vins sense DO.

En la gala del passat dilluns es van donar a conèixer diverses novetats com per exemple la creació d'una Guia online que estarà disponible cap a la primavera i que en català i anglès pretén internacionalitzar els vins catalans.

Publicitat