Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

Empat a 3 del Falset esportiu en la seva visita al camp del Pare Manyanet de reus. Els falsetans van arrencar un punt gràcies als dos gols de Mustapha Amghar i Pau Ribes i que els deixa setens a la classificació amb 19 punts. La Unió Esportiva Porrera, per la seva banda, va perdre 1-0 contra el Campclar i es manté a la tretzena posició de la taula amb 14 punts. 

Pel que fa al juvenil del Falset, els nois de la capital del Priorat van perdre per 3 gols a 4 davant del Torredembarra i cauen fins a la 14a posició a la classificació amb 6 punts.

En futbol sala, el Priorat nord va apallissar el Catllar per un contundent 13 a 4, una victòria que deixa els de Cornudella vuitens amb 10 punts. El capçanes va caure, aques cop, contra el Vandellòs per 4 a 3 i continuar cuer, encara sense puntuar, després de 5 partits.

Publicitat