Imprimeix

El Porrera es va endur el derbi prioratí de la 3a catalana en superar el Falset esportiu per 3 a 2. Tot i avançar-se dues vegades amb els gols de Boujemaa Boukhabza al minut 29 i David Terreu, al 43’, els de la capital del Priorat es van veure superats per un Porrera que va remuntar a la segona part gràcies a les dianes d’Adrià Figueredo, al 54’, i Amine Takfa , al 88’. El gol inicial dels locals va ser obra de José Antonio Asensio al minut 35.

Amb aquest resultat, el  Falset Esportiu cau fins a la desena posició amb 19 punts mentre que el  Porrera s’enfila i se situa 11è amb 18.

Els juvenils del Falset per la seva banda es van anotar una nova victòria davant del Calafell per 6 a 2. Els gols van ser obra de Marc Tares, Marlington Olvera, Webster Paraiso i Albert Terreu (2).  Malgrat sumar 3 punts, els nois de Falset es mantenen catorzens a la taula amb 9 punts.

En futbol sala, el Capçanes continua sense guanyar després de caure per 6 a 2 a la pista del Tivissa. Els gols d’Aleix Pena i Borja Mateo no van servir per evitar una nova derrota que els manté cuers, encara sense puntuar després de vuit jornades. El partit del Priorat Nord va quedar ajornat. 

 

WhatsApp Image 2017 12 03 at 18.36.30

Vist: 1130