Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

El ple del Consell Comarcal del Priorat, celebrat el passat dilluns, va acordar presentar una queixa formal pels diversos talls de subministrament elèctric que diversos pobles de la comarca, com ara les Vilelles, Cabacés o Bellmunt, entre d’altres, han patit els darrers dies. El president del consell comarcal i alcalde de la Vilella Baixa va denunciar que “el servei elèctric que tenim no és digne del que mereixem, i menys, al preu que estem pagant”. 

Sabaté va afegir que la falta de subministrament elèctric afecta molt directament a les llars, ja que les deixa, per exemple, sense calefacció però també a indústries com els molins d’oli, que es troben en plena campanya de recollida de l’oliva. El president del consell va explicar que en funció de la resposta que s’obtingui de la queixa, es tirarà endavant una moció.

WhatsApp Image 2017 12 05 at 12.38.42

Publicitat