Informatiu cap de Setmana 15-12-2018

Aquests dies ha tingut lloc la primera de les missions inverses que la Denominació d’Origen Montsant té previstes al llarg d’aquest 2018. Aquesta primera missió ha tingut com a protagonistes els Estats Units. La primera part, duta a terme al cap de setmana, es va cenrtrar en un perfil més professional, lligat al món de la importació. La segona part, en canvi, es va centrar és en els prescriptors, amb un perfil més de cara al públic final. Cada una d’aquestes missions ha estat formada per un grup de 15 persones, mentre que per part de la DO hi ha participat 16 cellers.

Amb aquesta misssió inversa els participants han pogut visitar el territori per conèixer de primera mà les tipicitats i característiques de la DO Montsant, i se’ls han explicat els principals projectes en els quals es troba immersa la DO actualment: el projecte de zonificació, el de caracterització de les garnatxes i les carinyenes, i el projecte LIFE.

La jornada d'aquest dilluns va anar destinada als cellers, amb un showroom pensat perquè els importadors americans coneguessin a tots els productors que van formar part de l’acte, amb uns temps marcats al llarg de tot el dia. Ahir dimarts es van organitzar una sèrie de visites a cellers perquè els visitants descobrissin tots i cada un dels projectes vinícoles que hi participen.

El proper cap de setmana serà el torn dels prescriptors. En aquest cas, la voluntat de la DO Montsant és donar-los a conèixer el funcionament de la DO, així com les diferents tipologies de cellers que s’hi troben emparats. Per arribar a un nivell superior de coneixement, l’objectiu és que el grup pugui visitar tots els cellers de la DO, així com organitzar-los tastos que els ajudin a adquirir un important grau de coneixement dels vins Montsant perquè puguin fer-ne difusió.

IMG 20180305 100838 201

Publicitat