Informatiu cap de Setmana 15-12-2018

Després de gairebé 24 anys, finalment s'ha enderrocat l'estructura de formigó que presidia el perfil de la Bisbal de Falset. L'edifici que havia de convertir-se en un hotel amb vistes a la Serra de Montsant s'ha enderrocat després que cap empresa o entitat decidís invertir-hi. Amb l'espai recuperat, l'Ajuntament planeja fer un mirador privilegiat, per la panoràmica, amb una àrea de lleure.

L'hotel va ser enderrocat al desembre després que els impulsors, que van paralitzar el projecte per manca de suport financer i la crisi immobiliària, cedissin l'edifici al consistori. Els veïns van decidir que l'estructura havia d'anar a terra perquè no va sortir cap interessat en convertir-la en un equipament o una casa de colònies, com volia l'Ajuntament.

El consistori vol ara fer-hi una zona tancada que serveixi com a àrea de lleure i mirador. Els veïns de la Bisbal també estan satisfets amb el canvi, tot i que quan es va posar damunt la taula la idea d'enderrocar l'estructura hi havia qui no estava del tot convençut. L'enderroc de l'estructura ha costat uns 30.000 euros més IVA i el consistori creu que el projecte, que encara s'ha de concretar i abordar amb els arquitectes municipals, pot sortir de la partida del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, d'uns 40.000 euros.

bisbal

Publicitat