Butlletí informatiu 17-10-2018

La Fira del Vi de Falset va rebre, el passat dijous, en els Premis Cambra Reus 2018. La Fira del Vi ha estat reconeguda perquè, més enllà de la seva vinculació amb el sector vinícola, s’ha significat com un motor d’atracció turística de primera magnitud. Segons la Cambra de comerç de Reus, la fira del vi “És una celebració de primer ordre per a tots els amants del món del vi, atrets per una terra que els últims vint anys ha esdevingut una referència enològica internacional”.

Els premis cambra Reus reconeixen cada any a les empreses i iniciatives que han tingut un paper destacat a nivell comercial al llarg de la seva història. La cerimònia d’entrega de premis va tenir lloc a l'Auditori Antoni Gaudí de firaReus el passat dijous, en una gala que va comptar amb l’assistència del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

L’acte també va incloure l’actuació de la cantant catalana Beth Rodergas per vincular l’esdeveniment a la celebració extraordinària de Reus Ciutat de la Música 2018.

2018 04 12 PHOTO 00000944

Publicitat