Butlletí informatiu 17-10-2018

La Fira del Vi de Falset ha servit aquest cap de setmana vora 30.000 degustacions de vi. Els actes que s’han fet a Falset i en altres pobles de la comarca han estat un èxit absolut de visitants i es calcula que, en conjunt, més de 30.000 persones han assistit a algun dels actes de la Fira del Vi d’aquest cap de setmana, que va arrancar divendres al vespre. L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, valorava molt positivament la fira. "Els visitants ho han trobat molt bé i s'han emportat una bona imatge de Faset", explicava. Domènech també va destacar  la satisfacció dels cellers. "Ha passat molta gent pels estands, han servit moltes degustacions i també han fet bastantes vendes", afirmava.

Des de divendres al vespre, els tastos organitzats han hagut de penjar el cartell de complet a Falset, Porrera, Capçanes, Gratallops, Poboleda, Masroig, Torroja i Bellmunt, oscil·lant els assistents entre els 200 i el miler. Igualment, prop d’un miler de persones han participat en la quinzena de tastos gratuïts per a “winelovers” que s’han organitzat al recinte firal de Falset durant tot el cap de setmana.

Entre els actes que s’han potenciat hi ha hagut els tastos per a wine lovers (amants del vi), adreçats als apassionats amateurs interessats en la cultura del vi. A l'espera que els cellers facin el seu balanç, l’organització creu que enguany s'han incrementat les vendes de vi respecte l'any anterior, més enllà de les degustacions.

Per això Domènech ja pensa en l’edició de l’any vinent, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig del 2019. L'Alcalde de Falset apuntava que "de cara a l'any vinent s'ha de seguir treballant en la internacionalització de la fira".

fira del vi 2018

Publicitat