Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

El passat dimarts l’alumnat del nivell Bàsic 1 del Servei Comarcal de català del Priorat va celebrar el final del seu primer curs de català a la sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat.

Durant l’acte, que van titular "La festa de les cultures", l’alumnat va llegir els textos que havien preparat per presentar a la resta de companys i als seus acompanyants informació i costums dels seus països respectius: la República Dominicana, Togo, Moldàvia, els Estats Units i Irlanda.

Des del servei comarcal de català del Priorat es destaca que es tracta d’un grup molt divers quant a origen (a banda dels països ja esmentats també hi ha persones del Marroc, Rússia i de l’Estat espanyol), així com també, el fet que els participants al curs viuen a diversos pobles de la comarca com Marçà, Porrera, la Figuera, la Torre de Fontaubella, Torroja del Priorat, Capçanes i Falset.

El Servei Comarcal de Català del Priorat té previst reprendre els cursos a la tardor, encara que va oferir als presents poder fer cursos intensius d’estiu al juliol a Reus.

33191509 1751833434876434 5705029970087116800 o

Publicitat