Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

La temporada acaba per als equips prioratins de Tercera Catalana amb derrotes contundents. El Falset Esportiu va sortir escaldat del Nou Domènech Aragonès en perdre per 1 a 7 davant del Bonavista. Amb tot, els falsetans acaben la temporada en vuitena posició amb 49 punts.

El Porrera també va perdre. En el seu cas va caure per 1 gol a 3 a casa contra l’España la Canonja. L’equip prioratí acaba la lliga en tretzena posició amb 39 punts.

I el juvenil de Falset va veure com la Canonja remuntava un partit que guanyava per 4 a 2 a la mitja part. Pels nois de la capital del Priorat van marcar Marc Tares, per partida doble, Webster Paraiso i Pere Avante. Finalment, però, el partit va acabar 4 a 5 a favor dels canongins. En l’última jornada de la lliga els juvenils s’enfrontaran aquest dissabte a les 12 al camp de La Pobla de Mafumet.

Publicitat