Butlletí informatiu 17-10-2018

jaume_domenech

La llista l'encapçalarà Jaume Domènech en el seu retorn a la política municipal

 

 

 

 

Independents per Falset fa pública la seva candidatura a les eleccions municipal del 24 de maig. L’avançada de la llista dels indepedents falsetans es mostrava il·lusionada a l'hora d’anunciar la seva candidatura i oberts a noves incorporacions. Escoltem Carlos Brull i Núria Borja.

Carlos Brull Núria Borja

També afirmen que encara estant definint el programa. I pel que fa al context de l’ajuntament, tal com explica Anna Ferrer, són conscients de la situació del consistori falsetà.

Anna Ferrer

Afirment que la llista encara no està tancada ni decidit l'ordre dels integrants. Tot i això reconiexent que l'economista  Miquel Puig en formarà part. Un altre anunci important és el nom de l’alcaldable. Preguntats al respecte, respon Joan Coll.

Joan Coll

Aprofitant la presència de Jaume Domènech a l’obertura de la jornada de la garnatxa d’ahir al Vitec varem preguntar-li pel motiu del seu retorn a la política municipal.

Jaume Domènech

Un altre punt que resta per aclarir de la llista dels Independents per Falset és si es presentaran sota el paraigua de la Federació d’Independent de Catalunya, la FIC, o sota la marca blanca d’Esquerra Republicana, Acord Municipal. 

 

 

Publicitat