Butlletí informatiu 13-11-2019

L’Ajuntament de Falset va celebrar ahir al vespre un ple extraordinari en el que es va aprovar el nou cartipàs municipal. El nou govern de la capital del Priorat estarà compost per 9 regidories. D'aqeusta manera, l’alcalde, Carlos Brull, assumeix les àrees de turisme i comunicació. Toni Muntané serà el primer tinent d’alcalde, i es farà càrrec, com fins ara, de la promoció econòmica, comerç i governació mentre que la segona tinent d’alcalde serà Àngels Rocamora, que a la vegada, també serà la responsable d’hisenda i esports.

La que va ser número quatre a la llista dels Independents, Rosa Poy, serà la nova regidora de cultura, patrimoni i educació, mentre que Joan Coll repetirà al capdavant de festes i fires, tot i que també assumeix l’àrea de joventut, que fins ara era responsabilitat de l’exregidora Núria Borja. Alec Sottewehes serà el nou regidor d’equipaments, serveis i brigada, mentre que Núria Borràs assumeix la responsabilitat de tirar endavant una nova regidoria. Borràs es farà càrrec de les àrees de ciutadania, participació i benestar social. Finalment, el darrer regidor d’Independents per Falset, Josep Rull, s’encarregarà de les àrees d’urbanisme, obres i habitatge.

El govern de l’Ajuntament de Falset, però, comptarà també amb el regidor de Junts per Falset, César López, que després de l’acord assolit amb els Independents, s’encarregarà de l’àrea de Medi Ambient. Amb l’entrada de López al govern, el ple del consistori falsetà només tindrà dos regidors a l’oposició, els edils de Falset pot Més.

GOVERN LOCAL

Publicitat