Imprimeix

L’Ajuntament de Falset ha realitzat recentment obres de millora i condicionament a la façana del cementiri municipal. Després de retirar la capa superior que cobria la façana, i que es trobava en mal estat de conservació, tot el mur llueix ara un nou aspecte, de pedra vista. Per enllestir aquesta actuació, únicament manca sanejar la part superior que ressegueix el mur, per resoldre així problemes d’humitats, i col·locar a la façana una placa de ferro forjat en la qual s’hi llegirà “Cementiri Municipal”.

L’actuació a la façana és una de les millores projectades al cementiri de Falset d’ençà que el consistori en va recuperar la gestió l’any 2018, després que aquesta hagués estat externalitzada. A banda de possibilitar aquestes actuacions, "cal recordar que la recuperació de la gestió per part de l’Ajuntament també ha permès oferir unes condicions econòmiques més avantatjoses per als veïns de la població", afirmava el regidor Antoni Muntané en un comunicat.

Muntané també destacava que en els propers anys tenen "intenció de dotar el cementiri de serveis, millorar l’estat dels carrers interiors, ampliar el nombre de nínxols i columbaris amb un nou mòdul i fer el sanejament de les teulades en els murs de 3 pisos de nínxols”. 

cementiri

Vist: 415