Imprimeix

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya restringirà, per segona vegada en el que portem d’estiu, l’accés al Parc Natural de Montsant a partir de demà dimarts al matí a causa de l’elevat risc d’incendi.

Així mateix, s’activarà el nivell 3 del pla Alfa en un total de 73 municipis. D’aquests, 41 són termes municipals de les comarques del Priorat, la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues, que presenten un estat de sequera acumulada, i que poden veure’s més afectats. per les difícils condicions meteorològiques. Els altres 32 corresponen a zones elevades de la Conca de Barberà, la Segarra, l’Anoia , el Bages i el Solsonès, on encara s’està segant.

Demà el cos d’Agents Rurals conjuntament amb Mossos d’Esquadra i ADF efectuaran la vigilància en els espais on el Pla Alfa 3 es mantingui activat. Es farà un control pel molt alt risc d’incendi forestal i en aquestes zones han quedat suspeses totes les activitats que poden generar perill d’incendi.

Està previst que el Pla Alfa 3 es mantingui activat com a mínim fins dijous en funció de l’evolució d’aquest nou episodi de calor.

plaalfa3

Vist: 444