Imprimeix

El Consell per la República es presenta avui divendres al teatre l'Artesana de Falset. L'acte està organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana en col·laboració amb Fem Consell i Birres per la República. Hi intervindran tres representants del Consell de Govern, concretament Aurora Madaula, diputada de Junts per Catalunya i membre d'Acció per la República, Guillem Fuster, coordinador i portaveu de Poble Lliure, i Isaac Peraire, vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d'ERC.

L'òrgan de govern del Consell per la República està presidit pel president Puigdemont i en formen part també els consellers a l'exili Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig. A més hi ha representació de les diferents sensibilitats de l'independentisme i del sobiranisme compromès amb la defensa del dret d'autodeterminació de Catalunya i del mandat de l'1 d'octubre: la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, la diputada d'ERC Rut Ribas, el coordinador de Demòcrates, Antoni Castellà, la jurista Neus Torbisco i els recentment incorporats Marta Sibina, exdiputada a Madrid de Podem-Cataunya en comú i membre de Som Alternativa, Carme Garcia, ex-directora general de Memòria Democràtica i exdiputada a les Corts espanyoles per ICV, i Toni Morral, fundador d’ICV i actualment diputat de JxCat i secretari general de la Crida Nacional per la República.

El Consell per la República es va crear amb l'objectiu de fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre i aconseguir la República Catalana. Fins ara s'hi han adherit prop de 70.000 persones i les adhesions van augmentant a mesura que el projecte es va coneixent per tot el territori.

L'acte d'avui tindrà lloc al teatre l'Artesana de Falset a les 19.30 h i és obert a tothom però s'hi han convidat, especialment, càrrecs electes i representants de les entitats socials i econòmiques de tot el Priorat.

Consell per la Republica Catalana logo

Vist: 316