Butlletí informatiu 27-05-2020

Les Manyes 2016 del celler Terroir al Límit de Torroja ha obtingut la màxima puntuació en les valoracions de la revista The Wine Advocate del prestigiós Robert Parker. Els vins de la DOQ Priorat han obtingut unes magnífiques puntuacions i en segona posició hi trobem el Nit de Nin La Coma d’en Romeu del celler Família Nin-Ortiz de Porrera, que ha obtingut 99 punts. Per darrera, i puntuats com a vins singulars i extraordinaris, hi ha La Coma d’en Romeu, també de la família Nin- Ortiz (98+), Clos i Terrasses del celler Clos Erasmus (98+) o l’Ermita d’Álvaro Palacios (98 punts).

Un èxit per a la DOQ Priorat, i és que, de fet, dels 92 vins valorats per l’equip del gurú Robert Parker, 85 han rebut puntuacions per sobre dels 90 punts i 35 en tenen més de 95.

Qui tampoc es queda enrere, però, és la DO Montsant. Diversos vins d’aquesta denominació d’origen també s’han situat a la part més alta de la classificació de The Wine Advocate. En concret, el Montsant més ben puntuat és l’Espectacle del Montsant, que ha obtingut 98 punts.

Així mateix, el blanc més ben puntuat de la llista també és un Montsant. El Venus Cartoixà del celler Venus la Universal ha estat reconegut amb 96 punts.

Entre els Montsants més ben valorats també hi destaquen el Guix Vermell del celler Terroir sense fronteres (96 punts) o Les Tallades de Cal Nicolau del celler Orto Vins (95 punts).

*Foto: Reus Digital

manyes

Publicitat