Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

La Cambra de Comerç de Reus vol impulsar, amb la col·laboració dels consells comarcals, la creació d’oficines descentralitzades d’aquest ens d’apropar els seus serveis a les empreses de tota la seva demarcació (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta).

Així ho va explicar el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, en la reunió que va mantenir aquest dimarts amb el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, el conseller d’Empresa, Lluís de l’Arca, el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep M. Coll, i el gerent Joan F. Reig. Els representants comarcals van veure la proposta amb bons ulls “per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca”.

Per la seva banda, Just va reiterar que “la raó de ser d’aquest mandat a la Cambra és fer arribar a tot el territori la nostra feina en favor de la competitivitat de les empreses, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació, l’orientació als emprenedors, entre d’altres serveis”. La proposta presentada al Priorat es traslladarà en les properes setmanes als Consells Comarcals de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Aprofitant la visita a la comarca, el president de la Cambra va mantenir contactes amb els representants de la DOQ Priorat i la DO Montsant, així com de diverses empreses amb l’objectiu de “conèixer de primera mà les seves impressions i inquietuds per anar afinant en tot allò que els puguem ajudar des de la Cambra als sectors econòmics del territori”.

cambrareus consellcomarcal

Publicitat