Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

El proper 6 d’octubre tindrà lloc la sisena edició de la Marató del Priorat. Aquesta cursa, que combina l’esport amb música, visites eno-turístiques, dinars de germanor, actuacions al carrer i de vi del Priorat per a participants i acompanyants s’ha convertit un gran esdeveniment esportiu, fet que ha provocat el creixement continu i sostingut del nombre de participants edició rere edició, destacant la participació cada vegada més nombrosa del públic femení, que ja representa més d’un terç dels assistents.

Així mateix, també destaca la gran presència de participants de fins a 15 països. En concret, a hores d’ara ja hi ha inscrits corredors de Colòmbia, els EUA, Mèxic, Austràlia, Polònia, Rússia, Alemanya, Bèlgica o el Canadà.

Un altre dels aspectes que fan diferent la Marató del Priorat és que tothom qui vulgui pot participar-hi disfressat. El certamen premia també els grups i les disfresses, especialment les que inclouen motius relacionats amb el vi. Els obsequis dels primers classificats són ampolles màgnum dels cellers col·laboradors.

Marato Priorat FotoJordi Santacana

Publicitat