Imprimeix

El Servei Comarcal de Català (SCC) del Priorat ha obert les inscripcions per als cursos presencials de català i es podran fer fins al 20 de setembre.  A partir d'aquest setembre s’ofereix un curs de nivell Bàsic 1 intensiu de matí (de dilluns a dijous de 9.30 a 11.30 h), per a persones que no saben parlar gens en català, i també un Bàsic 3 (dimarts i dijous de 18 a 20 h), per a persones que ja parlen una mica en català. Tots dos s’impartiran al Consell Comarcal del Priorat fins al desembre.

També es matricularà fins al dia 19 de setembre, mentre quedin places disponibles, per a cursos de nivell Intermedi o de Suficiència en línia amb el Parla.cat i el suport d’un/a tutor/a. Aquests s’adrecen a persones que ja parlin en català i és una bona opció per a qui té dificultat a assistir a classe a Reus o a Cambrils per motius d’horari o de desplaçaments.

De cara al gener, el Servei Comarcal de Català del Priorat té previst oferir per primera vegada l’Ep! Escolta i Parla, un curs oral creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística al qual es podran apuntar persones que desconeixen el català encara que no estiguin alfabetitzades.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL), del qual forma part el SCC del Priorat, ofereix també cursos presencials a Reus, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant. El detall del calendari d’aquestes altres localitats es pot consultar a www.cpnl.cat/reus o demanar al 977 12 88 61 de 9 a 14 h.

L’horari d’atenció al públic del Servei Comarcal de Català del Priorat és de 9 a 14 h i els dimarts i dijous també de 15.30 a 18.30 h.

catala

Vist: 1016