Imprimeix

Aquest diumenge dóna el tret de sortida la tercera edició del Festival Terrer. A partir de les 12h i a la Cartoixa d’Escaladei tindrà lloc la inauguració oficial amb un repertori de música antiga a càrrec de la formació Hirundo Maris liderada per l’arpista Arianna Savall.

El festival ha elaborat un programa “ampli i refinat que s’emmarca en els temps de la natura i d’un paisatge que s’engalana del seus tons de tardor coincidint amb l’època de la verema i la collita de l’oliva”. Així, en aquesta edició del Terrer hi actuaran noms de referència en l’actual panorama musical català com Andrea Motis, Judith i Meritxell Neddermann, Arianna Savall, El Petit de Cal Eril o David Carabén i, també, Los Aurora, Cocanha, Espaldamaceta, Orquesta Mirantfont, Xavi Torres, Joan Bagés, Pepet i Marieta i Balaustre.

Durant aquesta tardor, el festival de música del Priorat arribarà fins a 12 municipis de la comarca com, el ja esmentat, Escaladei La Torre de Fontaubella, Marçà, Ulldemolins, Siurana, El Masroig, Gratallops, Porrera, Torroja del Priorat, Capçanes, Cornudella de Montsant i Falset.

La tercera edició es presenta amb un creixement orgànic i implicat al territori. Com a principal novetat enguany donem llum al Club Terrer un espai on canalitzar l’interès mostrat per empreses, entitats i persones del territori en donar suport i participar activament del festival. Un espai imprescindible per consolidar un projecte de comarca que vol contribuir a posar el Priorat a l’escena cultural del país i esdevenir un pol d’atracció per als amants de certa bellesa que demana atenció i delicadesa.

terrer 2019 cartell

Vist: 613