Butlletí informatiu 21-07-2021

L’Ajuntament de Falset es mostra satisfet amb el canvi de gestió que s’està impulsant a l’hospital comarcal de Móra d’Ebre. La setmana passada, el Servei Català de la Salut va donar llum verda a la compra de l’empresa GECOHSA, que fins ara gestionava el centre i que era propietat de l’Ajuntament de Reus. Així mateix, el Catsalut també va aprovar tirar endavant la nova empresa que s’encarregarà de gestionar l’hospital de Móra, Salut Terres de l’Ebre.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, es mostrava força satisfet amb aquest pas endavant, ja que feia un temps que s’havia anunciat i no s’acabava de fer efectiu. Brull espera que això serveixi per millorar la gestió, les instal·lacions i els equipaments. “Ho valorem amb satisfacció. És una reclamació que ja venia des de fa temps i és un primer pas per, també, tirar endavant amb la millora de les instal·lacions i els equipaments”, afirmava.

L’alcalde de Falset també destacava que a partir d’ara cal treballar per tal que el territori tingui una representació adequada en la direcció d’aquesta nova empresa.

“Com a Priorat hem de tenir representació en aquesta empresa i volem estar dins de l’òrgan de presa de decisions”, explicava. Brull també afegia que és una posició compartida amb la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Així mateix, l’alcalde de Falset afirmava que “no s’entén una gestió pública sense la gent del territori” però, amb tot, destacava que “ens trobem en una fase molt inicial i ja anirem veient com evoluciona la nova empresa i qui acaba formant part dels òrgans de decisió”.

L’alcalde del consistori falsetà apuntava que estaran atents i que “com a capital del Priorat, Falset liderarà i treballarà, sempre en coordinació amb el Consell Comarcal, per defensar els interessos de la comarca”.

Salut Terres de l’Ebre és una empresa de titularitat 100% pública que, a banda de gestionar l’hospital de Móra, també té previst gestionar altres centres sanitaris de les Terres de l’Ebre.

hospi

Publicitat