Butlletí informatiu 08-07-2020

El Parc Natural de Montsant continua durant els mesos de tardor i hivern amb la seva agenda d’activitats. Així doncs, durant les properes setmanes s’hi podrà practicar senderisme interpretatiu de diferents dificultats; jocs d’orientació, tallers monogràfics sobre l’anellament científic d’ocells i la realització d’un cens de rapinyaires nocturns.

També s’han introduït activitats d’educació ambiental dirigides especialment a públic infantil que portaran als més petits a conèixer l’hort ecològic i els animals de la granja, a construir joguines amb elements silvestres i a ser artistes de land art. També es presenta una nova iniciativa per descobrir el parc natural a partir de recórrer els camins acompanyats de rucs de Montsant.

La geologia de Montsant té també el seu lloc en la campanya d’activitats del Parc, i els mesos just abans de l’esclat primaveral serà un bon moment per conèixer la flora i vegetació de Montsant, especialment les propietats d’aquestes plantes, ja sigui per a usos cosmètics o com a medicina tradicional. Així mateix, per primera vegada, al mes de gener se celebrarà un curs de dos dies d’il·lustració i natura a càrrec de la il·lustradora Gemma Capdevila.

També fins al 6 de gener de 2020 es podrà visitar a la seu del Parc Natural l’exposició “EnArbolar. Grans arbres de la vida”, sobre els valors dels arbres singulars i els boscos madurs en la salvaguarda de la biodiversitat. Es tracta d’una exposició produïda per la Fundación Félix Rodríguez de la Fuente i el Parc Natural dels Ports. L’exposició Inclou un panell sobre els dos arbres que hi ha declarats monumentals dins el Parc Natural de Montsant: el Teix de la Cova i el Saüquer de Fontalba.

Podeu consultar tot el calendari d’activitats del a la pàgina web del Parc Natural de Montsant http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/serra-montsant

serrademontsant

Publicitat