Imprimeix

El Falset Esportiu es va imposar per 3 a 1 al Montbrió en el partit de la darrera jornada. Pels Falsetans van marcar Marlington Olvera (2) i Guillem Forés. Victòria important per al Falset després de diverses jornades sense guanyar i que el deixa setè a la classificació amb 30 punts.

El Porrera Unió Esportiva, per la seva banda, va caure novament, aquesta vegada contra el segon classificat, el Reddis, per 0-2. Els porrerans sumen dues derrotes seguides i són tretzens amb 16 punts.

Pel que fa a la propera jornada, el Porrera rep al Vallmoll aquest dissabte a les 16:30 h. mentre que el Falset jugarà contra el Reddis, el diumenge a les 17 h. al Nou Domènech Aragonès.

Els juvenils del Falset rebien el passat cap de setmana el Santes Creus, un dels equips situats a la part alta de la classificació, i van aconseguir esgarrapar un empat a un gol. De fet, els falsetans van anar per davant en el marcador durant la primera meitat però just arrancar el segon temps, els visitants van establir l’empat a 1 que seria definitiu, D’aquesta manera, els juvenils sumen un punt més a la classificació tot i que continuen penúltims amb 3 punts. En la jornada del proper cap de setmana, els nois de la capital del Priorat rebran l’Escola Valls Futbol Club, dissabte a les 13 h.

Pel que fa a l’equip femení, el partit que havia d’enfrontar el Falset amb la Selva es va suspendre degut a les condicions climàtiques adverses. Aquest cap de setmana les noies visitaran el camp de l’Altafulla, dissabte a les 18:45 h.

En futbol sala, el Priorat Nord va caure golejat per 7 a 1 a la pista del Vinyols- Grup Arbó mentre que el Capçanes es va imposar per 1-2 al Riudecols gràcies als gols d’Arnau Sedó i Pere Avante. Amb aquests resultats, el Capçanes és quart amb 21 punts mentre que el Priorat Nord continua setè amb 17.

El proper cap de setmana, el Priorat Nord rep el Miami dissabte a les 17 h. mentre que el Capçanes jugarà a les 18 h. contra el Móra la Nova a la pista municipal.

Resultats dels equips prioratins en la darrera jornada:

Tercera Catalana. Grup 2.

Falset Esportiu 3 - 1 Montbrió

Porrera, UE 0 - 2 Reddis

Juvenil Primera Divisió. Grup 10.

Falset Esportiu 1 - 1 Santes Creus

Femení 7. Grup Tarragona.

Falset Esportiu - La Selva del Camp (ajornat)

Segona divisió Catalana Futbol Sala. Grup 10.

Vinyols - Grup Arbó 7 - 1 Priorat Nord

Riudecols 1 - 2 Capçanes

Vist: 1068