Informatiu cap de Setmana 24-10-2020

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Falset ha presentat la programació d’hivern del teatre L’Artesana, amb 9 espectacles de cinema, música i teatre repartits entre els mesos de gener i març. 

A banda de la programació, com ja vam explicar fa unes setmanes, la principal novetat és que els joves i les persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social podran acollir-se a una bonificació del 50% en les entrades dels diferents esdeveniments i espectacles culturals que se celebrin al teatre L’Artesana i que hagin estat programats directament per l'Ajuntament, una mesura impulsada pel consistori i l’Obra Social “la Caixa”.

La regidora de Cultura, Rosa Poy, destacava que “les propostes culturals, com el teatre, la música, la dansa i el cinema, són una font de transmissió de valors culturals, educatius i emocionals, per això és molt important que tothom hi tingui accés”.

Pel que fa a la programació d’hivern, i en el cas del cinema, ve carregada d’estrenes i nominacions als Oscars, amb Joker (11 nominacions), el 26 de gener, Mujercitas (6 nominacions), el 8 de març, i 1917 (amb 10 nominacions), el 22 de març, i pel·lícules per a tots els públics, com Espies disfressats, el 9 de febrer, i Las aventuras del Doctor Dolittle, el 29 de març. A més, en el capítol de cinema, també es projectaran els curtmetratges dels IV Premis VOC d’Òmnium Cultural, el 16 de febrer.

Pel que fa al teatre, el Grup de Teatre de Marçà portarà a l’escenari de L’Artesana la seva versió de L’estranya parella, de Neil Simon, el 2 de febrer, i el Grup de Teatre La Gata Borda hi representarà la seva adaptació de Molt soroll per res, de William Shakespeare, el 28 de març.

Finalment, en el pla musical, el grup Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries presentaran el seu nou disc Viatge a Buda, el 22 de febrer, un treball que s’inspira en el costumisme de cançons de Josep Bo com “Gegant de Ferro” —nom amb què era popularment conegut el Far de Buda— i “Dies de Festa”.

82403987 10218138011936626 8586137901039878144 n

Publicitat