Imprimeix

La Denominació d’Origen Montsant va celebrar aquest divendres, al Masroig, un esmorzar per fer entrega al Celler Rendé Masdéu de les 2.600 ampolles de vi solidari, elaborat per 13 cellers de la DO, per ajudar-los en la reconstrucció d’un nou projecte familiar després que els aiguats que van afectar L’Espluga de Francolí el passat mes d’octubre arrasessin l’edifici on estava ubicat el celler.  

A l’acte, celebrat al celler Coca i Fitó, han participat representants dels cellers que han col·laborat en l’elaboració del vi: Acústic Celler, Celler de l’Era, Celler La Placeta, Celler Pascona, Celler Vendrell Rived, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Mas de l’Abundància, Mas de les Vinyes, Orto Vins i Vinyes Domènech; així com la resta d’empreses que també s’han sumat a aquest projecte solidari: Emili Castells Vives amb les ampolles; Gráficas Varias amb les etiquetes; i Manuel Serra amb els taps.  

La presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, va agraïr als cellers i a la resta de col·laboradors la implicació en aquest projecte i va animar als propietaris del celler Rendé Masdéu a tirar endavant. Per la seva banda, la propietària del celler afectat, Mariona Rendé, va agrair també totes les mostres de solidaritat que estan rebent des que van perdre el celler. “Només tenim paraules d’agraïment per tanta solidaritat. No dubteu que tirarem endavant”, va afirmar.

cd2b6d22 9562 47f7 ab52 7857908aae87

Vist: 501