Imprimeix

La Cambra de Comerç de Reus presentarà als empresaris del Priorat els serveis que ofereix des de la nova delegació de l’ens cameral a la comarca. Serà aquest dimecres, a les 19h i a la seu del Consell Comarcal en una jornada on s’explicaran tots els serveis que s’oferiran a partir d’ara als empresaris prioratins. Així ho explicava la delegada de la Cambra de Comerç de Reus al Priorat, Marta Domènech, que destacava que “la nova delegació al Priorat s’ha planificat amb la voluntat de la Cambra d’apropar la institució al territori”.

La delegació de la Cambra de Comerç de Reus al Priorat es va inaugurar el passat 9 de gener al mateix Consell Comarcal, des d’on cada dimarts una tècnica apropa als empresaris del Priorat serveis com el suport a la internacionalització, els certificats d’origen, els tràmits davant la Generalitat, l’accés als programes de formació, la tramitació de la signatura digital, entre d’altres.

La jornada d’aquest dimecres comptarà, a més, amb una conferència de l’expert en marketing i digitalització Jaume Marín. Domènech explicava que “Marín és una persona especialitzada en donar a conèixer territoris”, i afirmava que “tot i que sembli que la digitalització és un tema molt eloqüent i que al Priorat ens queda una mica lluny, es poden fer moltes coses per tal de donar-nos a conèixer una mica més al món”.

La delegació del Priorat s’emmarca en l’estratègia de sensibilitat territorial, que és una de les prioritats en la nova etapa que va començar el mes de maig de l’any passat, amb l’empresari Jordi Just com a nou president de l’ens. La del Priorat ha estat la primera delegació en inaugurar-se. En les properes setmanes es posarà en funcionament les de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, també a les seus dels respectius Consells Comarcals.

delegació

Vist: 366