Butlletí informatiu 27-05-2020

El projecte de pressupostos del govern de la Generalitat per aquest any 2020 preveu una inversió de 2,9 milons d’euros a la comarca del Priorat.

La major part del pressupost, més d’1,3 milions, va destinada a la millora i conservació de les carreteres de la comarca propietat de la Generalitat. Així mateix, els comptes preveuen una inversió de gairebé 500.000 euros per al projecte constructiu de consolidació de la zona regable del pantà dels Guiamets, que afecta als municipis de Capçanes, els Guiamets, Marçà i Tivissa. Els pressupostos també contemplen 250.000 euros per a la conservació de l’embassament de Margalef.

Precisament a Margalef també hi ha prevista una inversió de prop de 80.000€ per a la millora del sistema de sanejament de la vila i, per aquest mateix concepte, els comptes contemplen vora 65.000 euros a la Vilella Baixa. La Generalitat també tindrà en compte en els seus números d’aquest any inversions en la rehabilitació de l’estació depuradora d’aigües residuals del barranc de la vila al Masroig i la construcció d’una d’aquestes instal·lacions a Escaladei.

Els comptes del govern plategen també una inversió de gairebé 345.000 euros per a la rehabilitació del CAP de Falset, 45.000 per al camp poliesportiu de la capital del Priorat i 130.000 per al pavelló poliesportiu de Cornudella. Finalment els pressupostos preveuen per a la comarca una inversió de prop de 145.000 euros per la construcció i manteniment d’infraestrctures de prevenció d’incendis.

Publicitat