Butlletí informatiu 27-05-2020

El passat dilluns, una quinzena d’alcaldes i presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Priorat i també representants del Baix Camp i el Baix Aragó es van reunir a Móra la Nova per reivindicar les inversions necessàries per al bon funcionament de la línia de ferrocarril R15.

Segons els alcaldes, la línia R15 “és una infraestructura bàsica per al nostre territori, imprescindible per tirar endavant qualsevol projecte futur a la zona i no quedar aïllats per falta de transports dignes i eficients”. En aquest sentit van reclamar que es redueixi el temps dels trajectes cap a Tarragona I Barcelona.

L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliner, explicava en declaracions als mitjans de comunicació que “aquesta falta de connexió amb les grans ciutats del país perjudica molt un territori molt afectat pel despoblament”. Així mateix, Moliner també afegia que la situació de la R15 “és un peix que es mossega la cua ja que si no hi ha un bon servei els usuaris no agafen el tren i si baixa el nombre de viatgers cada vegada s’inverteix menys en la línia”.

Els alcaldes van reclamar també que cal que tornin a obrir les estacions i les guixetes de venda de bitllets de Móra, Flix i Riba-roja, tancades recentment.

 

Publicitat