Imprimeix

El Servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal del Priorat va atendre prop de 350 consultes al llarg del 2019. El 55% de les consultes ateses corresponien a emprenedors, persones que tenen intenció de posar en marxa un nou negoci, des de l’autoocupació o a través d’una empresa. El 45% restant de les consultes corresponien a empreses ja en funcionament.

Els serveis més demandats per part dels usuaris són els d’orientació general i assessorament, centrats, per exemple, en el que cal tenir en compte a l’hora de crear una empresa, com s’elabora un pla d’empresa, quins tràmits i requisits cal complir, etc. 

D’altra banda, també han estat nombroses les consultes relacionades amb la formació i amb la concessió d’ajuts i subvencions, així com amb el seguiment dels processos de consolidació d’empreses.

Segons el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, “el Servei d’Emprenedoria i Empresa és de vital importància en una comarca com la nostra, ja que en el seu teixit empresarial l’autoocupació i les microempreses hi tenen un pes significatiu”.

Vist: 1119