Informatiu cap de Setmana 30-05-2020

El Falset Esportiu denuncia una tracte desigual respecte al que tenen la resta d’euquips a la Federació catalana de futbol (FCF). En declaracions al TN Comarques de TV3 del passat dilluns, el president del club, Jesús Ferré explicava que “ens hem vist perjudicats de forma arbitrària per part del comitè de competició i el que volem és gaudir d’un tracte igual al de la resta d’equips que formen part de la delegació de Tarragona de Futbol”.

L'entitat se sent perjudicada per diferents decisions arbitrals i de la mateixa federació, una circumstància que ha volgut denunciar públicament. Entre les situacions que el Falset Esportiu ha criticat es troba la resolució de la FCF d’aplicar l’article 310.1 a causa de la impugnació del Riudoms del partit corresponent en no tenir l’entrenador del Falset el títol requerit. L’equip falsetà considera que l’article corresponent és el 311 que disposa una multa de fins a 200 euros i no pas el que es va aplicar, que considera que no es van presentar al partit.

Una altra situació que el club també ha denunciat és la qualificació d’agressió verbal a una empenta del porter del Reddis mentre que va clausurar el camp del Falset durant dos partits per unes agressions del públic que no consten en l’acta arbitral. Tot va passar en el partit del passat 26 de gener.

5d7d76c4 c24d 4d17 81c3 8b4f7db7dc07

Publicitat