Butlletí informatiu 27-05-2020

La Fira del Vi de Falset comença a prendre forma. Enguany, el certamen celebra el seu 25è aniversari i amb la qual cosa, l’organització vol que la fira tingui un caràcter especial. La primera gran novetat té a veure amb el calendari, ja que la Fira durarà més dies de l’habitual, en obrir portes dijous a la tarda (30 d’abril) i prolongar-se fins al diumenge (3 de maig).

En l’edició de 2020 es treballa per millorar les experiències de tast de vins en els diversos espais que s’habiliten durant els dies del certamen. Es tracta de garantir que els tastos es fan en les millors condicions possibles, amb els vins servits de la millora manera.

L’alcalde, Carlos Brull, explicava el passat cap de setmana en l’entrevista a l’Informatiu de Ràdio Falset, que aquest any “s’està treballant en un nou espai on s’hi faran tota una sèrie d’actes adreçats a professionals i als amants del vi”. Brull destacava que aquesta 25a edició del certamen vol que “sigui una Fira molt potent i que, com cada any, el sector s’hi trobi molt còmode”.

Una quarantena de cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant ja han confirmat la seva participació en la propera Fira del Vi de Falset. En la passada edició, la Fira del Vi va reunir fins a 83 cellers, una xifra rècord. D’aquests, un 65% pertanyien a la DOQ Priorat i un 35% a la DO Montsant. L’organització de la Fira afirma que el ritme d’inscripció al certamen d’enguany és molt similar al de 2019, amb la qual cosa aquest 2020 també s’espera una significativa concurrència de cellers.

firadelvi

Publicitat