Butlletí informatiu 17-04-2024

El derbi prioratí de futbol sala es va decantar de la banda del Capçanes, que es va imposar per 5-4 al Priorat Nord. El partit va ser molt disputat i va començar amb avantatge dels de Cornudella, que es van arribar a posar amb un 2-4 al seu favor. Amb tot, en el tram final del partit, el Capçanes va aconseguir remuntar gràcies als gols d’Ignasi Pena i Mustapha Khelfaoui. Amb aquesta victòria, el Capçanes segueix quart a la classificació amb 30 punts mentre que el Priorat Nord és cinquè amb 23.

En la propera jornada, el Capçanes visita el dissabte a les 17:30 h la pista de l’Ampolla. El Priorat Nord rebrà el Vandellòs al poliesportiu de Cornudella, a les 18 h.

El Falset Esportiu va aconseguir una nova victòria en imposar-se per 4-0 a l’Escuela San Pedro y San Pablo. Pels falsetans van marcar Robert Sánchez, que va fer un hat trick, i Pau Ribes. Els falsetans se situen, en aquests moments, sisens amb 36 punts empatats amb el cinquè classificat, l’Escola de futbol la Pastoreta.

També va guanyar el Porrera davant de l’Hospitalet de l’Infant. Un solitari gol de Josep Ferrando al minut 78 va servir perquè l’equip del Priorat s’endugués els tres punts que el col·loquen desè amb 26.

En la jornada del Grup 2 de Tercera Catalana del proper cap de setmana el Falset visita el camp de l’Hospitalet, dissabte a les 17 h mentre que el Porrera jugarà diumenge a les 18 h al camp de la Floresta.

Els juvenils del Falset van perdre de nou. Els nois de la capital del Priorat van caure per 5 gols a 3 al camp del Pare Manyanet i seguiran, una setmana més, penúltims amb tan sols 3 punts. En la propera jornada, el juvenil del Falset rep un rival directe a la part baixa de la taula, l’España la Canonja, que només es troba una posició per damunt del Falset a la classificació.

L’equip femení del Falset va perdre per 4 a 6 davant de la Unió Astorga. Les noies van arribar al descans amb un 4-3 favorable gràcies als gols que van marcar Laia Pellejà (2), Marta, i Olga Pellejà. La segona part, però, va ser de domini visitant I la Unió Astorga va aconseguir capgirar el marcador i establir el 4 a 6 definitiu. Amb aquest resultat les noies segueixen penúltimes amb 4 punts. En la propera jornada, el Falset femení rep dissabte a les 11:30h el líder, l’Icomar, que ha guanyat tots els partits que portem fins ara a la lliga femenina.

Resultats dels equips prioratins en la darrera jornada:

Tercera Catalana. Grup 2.

- Falset Esportiu 4- 0 Escuela San Pedro y San Pablo

- Porrera, UE 1 - 0 L’Hospitalet de l’Infant

Juvenil Primera Divisió. Grup 10.

- Pare Manyanet 5 - 3 Falset Esportiu

Femení 7. Grup Tarragona.

- Falset Esportiu 4 - 6 Unió Astorga

Segona divisió Catalana Futbol Sala. Grup 10.

- Capçanes 5 - 4 Priorat Nord

Publicitat