Informatiu cap de Setmana 19-09-2020

Una seixantena de joves van participar el passat 26 de Febrer en una jornada de networking sobre el sector turístic a les comarques d’interior del Camp de Tarragona. Aquesta iniciativa, organitzada per La Universitat Rovira i Virgili i els consells comarcals del Priorat, l’Alt Camp i la Conca de Barberà tenia per objectiu que els joves coneguessin el sector turístic i les oportunitats laborals existents en aquestes comarques a través d’un espai de trobada, de coneixement i de creació de xarxa.

La jornada va comptar amb la presència de sis empreses del sector turistic del territori especialitzades en diversos àmbits, com el turisme familiar, l’hostaleria, l’enoturisme o la restauració, per exemple.

Aquesta acció s’emmarcava en el projecte Odisseu que aposta pel retorn i la inserció laboral de joves al medi rural dins dels projectes de cooperació locals. Entre els seus objectius destaca la voluntat de posar en contacte joves estudiants i empreses, a fi de permetre el coneixement mutu de les dues realitats i també potenciar l’arrelament dels joves al territori per a garantir el futur de les tres comarques.

joveserural

Publicitat