Butlletí informatiu 23-09-2020

Aquest dijous es van donar a conèixer la imatge i el cartell de la Fira del Vi de Falset d’enguany, que se celebrarà de la tarda del dijous 30 d’abril fins al diumenge 3 de maig i que tornarà a oferir un estol d’actes en pobles de tota la comarca.

El cartell i la imatge de la Fira són obra, en aquesta ocasió, de la dissenyadora i il·lustradora de Falset Marina Capdevila, coneguda internacionalment pels seus murals urbans de grans dimensions. El cartell està en plena consonància amb la seva obra, ja que hi tenen un gran protagonisme les persones grans. De fet, amb les seves obres d’art, Capdevila sempre tracta d’expressar el desig d'arribar a la vellesa amb plena vitalitat.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, explicava que “és un honor que una artista amb reputació interncional com Marina Capdevila hagi elaborat el cartell de la 25a Fira del Vi”.

La Fira celebra els 25 anys i es per això que l’alcalde de Falset, Carlos Brull, destacava que enguany hi haurà diverses novetats entre les que destaca un espai destinat als professionals. “Hi haurà un espai pensat per professionals en el que s’hi podran trobar showcookings, maridatges, tastos a cegues i altres actes molt innovadors”, afirmava.

La Fira del Vi compta ara mateix amb una cinquantena de cellers inscrits, una xifra, que segons l’organització, és molt bona quan encara falten dos mesos per al certamen. El 2019, el número de cellers participants van ser 73, una xifra que els organitzadors esperen superar.

FV2020 cartell ori

Publicitat