Informatiu cap de Setmana 04-07-2020

L’equip d’educadores de la llar l’infants l’Espígol de Falset ha emès un comunicat en el que denuncia atacs vandàlics contra el centre. Segons el text publicat a les xarxes socials, aquest dilluns les treballadores es van trobar diverses joguines llençades i trencades pel pati, una caseta fora de lloc i un banc tombat. Al mateix temps, expliquen que els agents municipals van trobar diverses joguines llençades fora del centre.

Les educadores afirmen que ja fa temps que troben alguns desperfectes i que a vegades ha trobat restes d’ampolles de vidre trencades o burilles de cigarretes pel pati.

Les treballadores de la llar d’infants destaquen que cada dia “ensenyem als nens la importància que té tractar bé les coses, les persones i el nostre entorn”. Així doncs, es mostren indignades ja que, afirmen, “aquesta tasca hauria de ser compartida amb la resta de la societat per tal que aquests valors perdurin amb els anys i no només es practiquin dins les institucions educatives”.

En el mateix sentit s’expressava la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Falset, Rosa Poy, que apuntava que no és un fet aïllat i que és una mostra clara d’incivisme. “Ja ha passat altres vegades, normalment en cap de setmana, que algú han entrat a la llar i ha malmès el material”, explicava en declaracions a Ràdio Falset.

Poy també afirmava que intentaran esbrinar qui són els autors dels fets tot i reconèixer que és difícil. Amb tot, fa una crida a la ciutdadania: “si algú sap alguna cosa, que ens ens ho faci saber ja que són fets punibles i molt desagradables”.

llardinfants

Publicitat