Informatiu cap de Setmana 04-07-2020

La crisi del coronavirus deixa notar els primers efectes a la comarca del Priorat.La residència les Vinyes de Falset ha enviat a casa a totes aquelles persones que hi assiteixen en règim de centre de dia per prevenir possibles casos de coronavirus. L’Ajuntament de la capital del Priorat ha confirmat en un comunicat que, seguint les recomanacions del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a partir d’aquest dimecres totes aquestes persones es quedaran a casa per prevenció. Així mateix, també han quedat restringides les visites dels familiars. Amb tot, des de l’Ajuntament de Falset es confirma a hores d’ara no hi ha cap cas de COVID-19 a la residència i que totes les mesures preses són per prevenció.

El geriàtric dels Guiamets, per la seva banda, està aplicant mesures de control més exhaustives a les persones que venen de l’exterior tal i com recomana la Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública. En el cas del centre de dia, la residència només té un usuari que no presenta símptomes, i per tant, no s’ha cancel·lat. Així mateix, tampoc s’ha restringit, de moment, les visites al centre a no ser que es presentin símptomes de refredat o febre.

Suspès el futbol durant 15 dies

Un altre àmbit que s’ha vist afectat per les mesures de prevenció per fer front al coronavirus ha estat el de l’esport no professional. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decretat la suspensió a partir d’avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzades per l’FCF per un termini de dues setmanes. Això implica la suspensió dels propers partits que han de jugar el Falset Esportiu, el Porrera, UE, el Priorat Nord o el Capçanes de futbol sala.

les vinyes banner

Publicitat